Vithas Valencia Consuelo

El Servei de NeuroRehabilitació Pediàtrica –CDIAT de l’Hospital vithas Verge del Consol, situat en ple centre de València, està dirigida exclusivament a població infantojuvenil.

El seu treball es fonamenta en una valoració exhaustiva i multidisciplinària del xiquet abastant totes les àrees relacionades (Psicopedagogia, Neuropsicologia, Logopèdia, Teràpia Ocupacional, Integració Sensorial, Fisioteràpia, Atenció Primerenca, Neurologia, etc.). I, després d’ella, l’aplicació d’un tractament personalitzat per a cada pacient, el qual s’adeqüe a les seues necessitats i s’adapte a cada moment a l’estat neurològic del xiquet, cobrint així totes les seues necessitats.

En la unitat es treballa amb aquells xiquets el desenvolupament dels quals s’ha vist alterat en qualsevol de les seues àrees evolutives (paràlisi cerebral infantil, dany cerebral adquirit, prematuritat, trastorns i alteracions del desenvolupament, etc.).
 

Fotos Vithas Valencia Consuelo

Videos Vithas Valencia Consuelo

Vithas Valencia Consuelo

Callosa de Ensarrià, 12
46007 Valencia (Valencia)

Tel. (+34) 96 317 79 16

  Nombre y Apellidos

  Teléfono

  Correo Electrónico

  Asunto

  Mensaje

  He leído y acepto los términos y condiciones de la política de privacidad.

  Responsable: Vithas Neuro Rehab Human Brain (Unidad Neurorhb S.L.)
  Finalidad: contactar con usted para resolver la consulta realizada, realizarenvío de publicaciones así como correos comerciales. La Legitimación es gracias a su consentimiento.
  Destinatarios: sus datos se encuentran alojados dentro de un servidor propio del Servicio en la empresa de Data Center Comvive.
  Derechos: podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación o supresión en cualquier momento a través de neurorhb@neurorhb.com. Para más información consulte nuestra política de privacidad.

  Scroll to Top
  Llamar